Pojištění odpovědnosti na škody způsobené při výkonu povolání

Vážení členové základní organizace OS DOSIA Dopravní podnik Teplice s.r.o., zde najdete veškeré informace týkající se pojištění odpovědnosti na škody způsobené při výkonu povolání. Pevně věříme, že zde najdete všechny informace které vám osvětlí výhody mít uzavřenou pojistku právě u naší základní organizace odborového svazu DOSIA a už nadále nebude docházet k situacím kdy zaměstnanec způsobí škodu a nemá uzavřené pojištění a v důsledku toho se dostává do velmi složité životní situace, kdy je nucen zaměstnavateli splácet nemalou škodu z vlastní kapsy.  Pojišťovna  K ooperativa pojišťovna a.s..

Pojištění pracovní neschopnosti v důsledku nemoci a úrazu

Vážení členové ZO OS DOSIA Dopravní podnik Teplice s.r.o., odborový svaz DOSIA pro vás u Kooperativy pojišťovny a.s. sjednal pro letošní rok pojištění pracovní neschopnosti v důsledku nemoci a úrazu za zvýhodněných podmínek, které nenajdete u žádné pojišťovny na trhu.

D.A.S. pojištění právní ochrany

Odborový svaz DOSIA a D.A.S. pojišťovna právní ochrany a.s. uzavřeli rámcovou smlouvu o zajištění právních služeb. Společnost D.A.S. a.s., pojišťovna právní ochrany členům odborového svazu zajišťuje prosazování oprávněných požadavků u protistrany a také nese riziko nákladů na konkrétní spor. Účelem pojištění právní ochrany je odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky nahodilých právních sporů a výdajů s tím spojených.

Produkt je zaměřen na spory pracovněprávního charakteru.